Sinds 1977 een regionaal begrip

Berg-Electro B.V. werd in 1977 opgericht door het echtpaar Van den Berg. In de jaren erna groeide het van een eenmanszaak uit tot een middelgroot bedrijf werkzaam in Tiel en omstreken.

In 2001 nam Hermie van de Wal het bedrijf over. Hij was destijds zeventien jaar als vakman in dienst. Onder zijn leiding verhuisde Berg-Electro B.V. in 2005 van het Sterrebos in het centrum van Tiel, naar het huidige moderne en ruime pand aan de Latensteinse Rondweg 4-02 in Tiel. Helaas heeft hij vanwege gezondheidsredenen het bedrijf begin 2015 over moeten dragen aan Adriaan Uithol.

Voor Adriaan Uithol, die al ruim 18 jaar werkzaam is bij Berg-Electro B.V. en al geruime tijd een groot aantal taken van Hermie van de Wal overnam, een enorme kans. De overname betekent een voortzetting van de vertrouwde service, maar de blik is zeker gericht op de toekomst.

Met alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid veranderen de wensen en eisen van onze klanten. Denk hierbij aan energiebesparende apparatuur, LED-verlichting, zonnepanelen en elektrische auto’s. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen worden medewerkers regelmatig bijgeschoold om zo het serviceaanbod steeds meer uit te kunnen breiden. Naast ons vakmanschap waarderen onze opdrachtgevers ons om onze flexibiliteit en directe aanpak. Adriaan Uithol is betrokken bij alle fasen van een opdracht. Van offerte tot oplevering van de werkzaamheden is hij uw vaste aanspreekpunt. Wij streven de hoogste kwaliteit na en bieden u hoogwaardige installaties die u jarenlang dienst zullen bewijzen.