Stroomstoring Culemborg

Een stroomstoring in Culemborg is snel verholpen met behulp van het team van Berg-Electro B.V. uit Tiel. Sinds 1977 is ons bedrijf een regionaal begrip op het gebied van elektrotechniek en daar is een goede reden voor. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en staan garant voor hoogwaardige installaties die u jarenlange trouwe dienst zullen bewijzen. Bij storingen in elektronische installaties zijn wij snel ter plaatse en bieden we een snelle en adequate oplossing. Neem direct contact met ons op!

Stroomstoring Culemborg: verzekerd van een snelle en adequate aanpak

Ons team bestaat uit professionele elektromonteurs die u vakkundig van dienst zijn. Ook een stroomstoring in Culemborg weten wij vrijwel altijd snel te verhelpen. Wij weten als geen ander hoe vervelend storingen in elektronische installaties zijn; zowel thuis als op kantoor wordt u in uw mogelijkheden beperkt. Het licht valt uit, de koelkast werkt niet meer of het werk op kantoor valt stil. Dan is het goed om te weten dat u kunt rekenen op het team van Berg-Electro B.V.

Meer informatie: neem direct contact met ons op!

Neem direct contact op met Berg-Electro B.V. zodat wij een stroomstoring in Culemborg kunnen verhelpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer (0344) 614711 en zijn zowel zakelijke klanten als particulieren graag van dienst!

Voor meer informatie raden wij u de volgende pagina's aan:
Stroompaal elektrische auto - Meterkast vervangen kosten - Elektrotechnisch installateur Tiel - Elektromonteur Culemborg - Aanleg mechanische ventilatie

 

Adres:
Latensteinse Rondweg 4-02, 4005 EH TIEL

Telefoonnummer:
(0344) 614711

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze locatie