Elektrotechniek Geldermalsen

Elektrotechniek Geldermalsen: daarvoor moet u bij Berg-Electro B.V. zijn. Wij maken gebruik van innovatieve technieken en hebben een breed dienstenpakket waarmee we ook inspelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Van de aanleg, het onderhoud en de reparatie van elektronische installaties tot aan het aanleggen van oplaadpunten voor elektrische auto’s en het plaatsen van zonnepanelen; wij zijn uw allround specialist. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Elektrotechniek Geldermalsen: van alle markten thuis

Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 1977 zijn wij een regionaal begrip op het gebied van elektrotechniek in Geldermalsen en omgeving. Wij zijn gevestigd in Tiel maar actief in de gehele regio. Voor storingen of kleine opdrachten zijn wij snel ter plaatse om problemen te verhelpen. Doordat wij beschikken over brede ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers en werkzaamheden zijn wij breed inzetbaar. Wij werken voor particulieren en de zakelijke markt maar ook voor gemeenten, woningbouwverenigingen en aannemers.

Meer informatie: neem contact met ons op!

Heeft u een opdracht op het gebied van elektrotechniek in Geldermalsen dan maken wij graag vrijblijvend kennis met u. In een eerste gesprek brengen wij uw wensen in kaart en stellen wij een offerte voor u op zodat u direct een goed beeld heeft van onze planning en de beraamde kosten voor de werkzaamheden. Bel voor meer informatie naar (0344) 614711.

Voor meer informatie raden wij u de volgende pagina's aan:
Elektrotechniek Culemborg - Elektricien Buren - Videobewakingssystemen - Reparatie intercominstallatie - Led verlichting Tiel

 

Adres:
Latensteinse Rondweg 4-02, 4005 EH TIEL

Telefoonnummer:
(0344) 614711

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze locatie