Elektromonteur Geldermalsen

U zoekt een elektromonteur in Geldermalsen die zijn vak verstaat en u snel van dienst kan zijn. Neem dan contact op met Berg-Electro B.V. Sinds 1977 zijn wij een regionaal begrip op het gebied van elektrotechniek. Begonnen als eenmanszaak zijn wij inmiddels uitgegroeid tot allround specialist waarbij vakmanschap, uitgebreide service en flexibiliteit centraal staat. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.

Elektromonteur Geldermalsen: verzekerd van kwaliteit

Onze elektromonteur in Geldermalsen werkt met de modernste apparatuur en volgens de laatste technieken. Als lid van UNETO-VNI zijn wij op de hoogte van de laatste innovaties uit de markt. Of het nu gaat om het aanleggen of aanpassen van elektronische installaties, het snel en vakkundig verhelpen van storingen of het installeren of repareren van (video-)intercominstallaties; het is bij ons in vertrouwde handen en niet zonder succes. Onze klantenkring is groot en veelzijdig. Zowel particulieren als bedrijven en gemeenten maken gebruik van onze expertise. Benieuwd wat onze elektromonteur voor u kan betekenen in Geldermalsen? Neem direct contact met ons op! Na een vrijblijvende kennismaking maken wij een eveneens vrijblijvende prijsopgave zodat u zich in alle rust kunt oriënteren op onze dienstverlening en onze tarieven. Uiteraard kunt u voor meer informatie over onze service ook bellen met één van onze medewerkers via nummer (0344) 614711.

Voor meer informatie raden wij u de volgende pagina's aan:
Elektromonteur Culemborg - Aanleg mechanische ventilatie - Stroompaal elektrische auto - Meterkast vervangen kosten - Elektrotechnisch installateur Tiel

 

Adres:
Latensteinse Rondweg 4-02, 4005 EH TIEL

Telefoonnummer:
(0344) 614711

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze locatie