Elektricien Maurik

Zoekt u een elektricien in Maurik neem dan contact op met het team van Berg-Electro B.V. Wij zijn uw ervaren en allround partner voor het uitvoeren van alle veelvoorkomende elektronische werkzaamheden in Gelderland en omgeving. Onze monteurs beschikken over ruime kennis en ervaring en bieden een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op om uw opdracht of project met ons door te spreken!

Elektricien Maurik: een uitstekende staat van dienst en uitgebreide service

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van elektrische problemen dan staat Berg-Electro B.V. voor u klaar. Ons werk gaat verder dan het onderhouden en repareren van elektrische apparatuur; een opdracht wordt pas afgerond als aan al uw wensen op het gebied van elektrotechniek zijn voldaan. Bij storingen of kleine opdrachten kunnen wij u vrijwel direct van dienst zijn. Daarnaast werken wij ook op projectbasis. Doordat wij thuis zijn in zowel de nieuwbouw als renovatie van woonhuizen, kantoren en overige bedrijfspanden, zijn wij breed inzetbaar. Hierdoor kunnen wij particulieren en zakelijke klanten optimaal van dienst zijn! Bel vandaag nog met een elektricien van Berg-Electro B.V. om uw opdracht in Maurik door te spreken. Voor een gedetailleerd overzicht van de tarieven van het inzetten van een elektricien in Maurik stellen wij graag een offerte voor u op.

Voor meer informatie raden wij u de volgende pagina's aan:
Elektricien Buren - Videobewakingssystemen - Reparatie intercominstallatie - Led verlichting Tiel - Elektrotechniek Culemborg

 

Adres:
Latensteinse Rondweg 4-02, 4005 EH TIEL

Telefoonnummer:
(0344) 614711

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze locatie