Aanleg datanetwerk

Maak voor de aanleg van een datanetwerk gebruik van de expertise van Berg-Electro B.V. Wij zijn hét adres voor alle veelvoorkomende elektronische werkzaamheden en helpen u ook graag met de aanleg of het doorvoeren van aanpassingen met betrekking tot datanetwerken ook in gecertificeerde vorm. Wij zijn gevestigd in Tiel maar voeren onze werkzaamheden uit in heel Gelderland en omgeving.

Aanleg datanetwerk: zowel bekabelde als draadloze verbindingen

Laat u de aanleg van een datanetwerk over aan onze specialisten dan bent u verzekerd van een netwerk dat is opgezet volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en communicatie. Wij kunnen zowel bekabelde als draadloze netwerken voor u verzorgen. Ook een combinatie van beide is mogelijk. Wij zijn een deskundig installatiebedrijf dat zowel grote als kleine datanetwerken kan aanleggen. Hiermee zijn wij zowel bedrijven als particulieren graag van dienst.

Meer weten: neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om de aanleg van een datanetwerk? Uiteraard staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via nummer (0344) 614711. Bovendien stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Zo heeft u direct een goed beeld van onze tarieven.

Voor meer informatie raden wij u de volgende pagina's aan:
Videobewakingssystemen - Reparatie intercominstallatie - Led verlichting Tiel - Elektrotechniek Culemborg - Elektricien Buren

 

Adres:
Latensteinse Rondweg 4-02, 4005 EH TIEL

Telefoonnummer:
(0344) 614711

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze locatie