Led verlichting Culemborg

Laat led verlichting in Culemborg plaatsen door Berg-Electro B.V. Zo bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare installatie. Naast het plaatsen van led verlichting spelen wij met onze dienstverlening in op meer duurzame producten. Zo kunnen wij ook zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning of kantoor en zijn wij ook uw adres voor het plaatsen van oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Led verlichting Culemborg: verzekerd van een goede aansluiting

Led verlichting Culemborg plaatsen is een vak apart. De locatie van verlichting in bedrijfsruimtes en woningen is van essentieel belang voor het creëren van de juiste sfeer en uitstraling. Ook de keuze voor lampen en de intensiteit van het licht is sfeerbepalend. Wij helpen u hier graag bij! Zo hoeft u zelf niet met elektra in de weer en bent u verzekerd van een goede en bovendien veilige aansluiting van uw led verlichting in Culemborg.

Meer informatie en contact

Meer informatie en contact
Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om uw wensen op het gebied van led verlichting dat u wilt plaatsen in uw huis of kantoorpand in Culemborg door te spreken. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer (0344) 614711. Daarnaast stellen wij graag een offerte op maat voor u op zodat u direct een beeld heeft van de kosten van het plaatsen van led verlichting! 

Voor meer informatie raden wij u de volgende pagina's aan:
Elektrotechnisch installatiebedrijf Culemborg - Elektromonteur Geldermalsen - Aanleg van elektrische installaties - Stroomstoring Culemborg - Oplaadpunt auto installeren

 

Adres:
Latensteinse Rondweg 4-02, 4005 EH TIEL

Telefoonnummer:
(0344) 614711

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze locatie